ΚΑΝΟΝΕΣ & ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ VILLA OF ROSES

  • ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την κράτησή σας online μέσω της σελίδας μας πατώντας την επιλογή BOOK NOW, είτε μέσω εξουσιοδοτημένων site που προβάλλεται το κατάλυμα. Στην συνέχεια σας αποστέλλεται email που επιβεβαιώνει την κράτησή σας. Θα ζητηθεί προκαταβολή για την κράτηση το κόστος της πρώτης διανυκτέρευσης ώστε να ολοκληρωθεί η κράτηση. 

  • CHECK IN – CHECK OUT

Το Check in πραγματοποιείται στις 15.00 μ.μ. – 00.00 μ.μ. και το Check out εως τις 11.00 π.μ.

Early check in: Έπειτα από συνεννόηση με τον ιδιοκτήτη για την διαθεσιμότητα και χωρίς χρέωση.

Late check out: Έπειτα από συνεννόηση με τον ιδιοκτήτη για την διαθεσιμότητα, για παραμονή μέχρι τις 18:00 η χρέωση είναι ίση με το 50% της αξίας της ημέρας.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, εάν πρόκειται να αφιχθείτε πολύ νωρίς ή πολύ αργά, σας συμβουλεύουμε να μας ενημερώσετε εκ των προτέρων.

  • ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗΣ

Η ελάχιστη περίοδος διανυκτέρευσης είναι οι 3 ημέρες.

  • ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ

Για ακυρώσεις σε διάστημα λιγότερο των 2 εβδομάδων πριν την άφιξη δεν υπάρχει χρέωση.

Για ακυρώσεις εντός δύο εβδομάδων, χρεώνεται το πρώτο βράδυ.

Για ακυρώσεις μετά την πληρωμή του συνολικού ποσού ή μή εμφάνιση, παρακρατείται το 100% του συνολικού μισθώματος.

Σε περίπτωση αναχώρησης πρίν την συμφωνηθήσα ημερομηνία, το κόστος ακύρωσης ανέρχεται στο ποσοστό του 50% της υπόλοιπης διαμονής.

Παρακαλούνται οι πελάτες να σεβαστούν τον χώρο που θα φιλοξενηθούν και να μην προβούν σε ζημιές υλικές ή σε όχληση των γειτόνων σεβόμενοι τις ώρες κοινής ησυχίας, διότι θα απαιτηθεί από την ιδιοκτησία αποζημίωση για οποιαδήποτε βλάβη κατά την αποχώρηση τους από την κατοικία.

  • ΠΑΙΔΙΑ

Παιδιά έως 3 ετών διαμένουν δωρεάν σε παρκοκρέβατο. Σε τέτοια περίπτωση ενημερώστε μας ώστε να παρέχουμε τα απαραίτητα, όπως παρκοκρέβατο ή καρεκλάκι μωρού ώστε να είναι διαθέσιμα στην κατοικία κατά την άφιξη σας. Για παιδιά άνω των 3 ετών υπάρχει χρέωση/άτομο μικρότερη από αυτή των ενηλίκων και σε συνενόηση με τον ιδιοκτήτη.

  • ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΖΩΑ

Επιτρέπονται πάντα σε συνεννόηση με τον ιδιοκτήτη για το μέγεθος του κατοικίδιου και το είδος του, εφόσον αυτό δεν προκαλεί ζημιές στην κατοικία και τον περιβάλλοντα χώρο, υπακούοντας το αφεντικό του. Σε περίπτωση που θα ταξιδέψετε με κατοικίδια παρακαλούμε να μας ειδοποιήσετε έγκαιρα.

  • ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ & ΧΡΕΩΣΤΙΚΩΝ 

Οι παρακάτω κάρτες γίνονται δεκτές:
VISA / MasterCard /Maestro/ Αmerican Express/ Diners

Διατηρούμε το δικαίωμα επιβεβαίωσης των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας, πριν την άφιξη των πελατών, για να διασφαλίσουμε την κράτηση.

  • ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ

Το κάπνισμα απαγορεύεται εντός της κατοικίας.